Despre mine

Bianca Bojan, consultanta de imagine

Relatia mea cu moda e veche. Inca din scoala generala sunt fascinata de tendintele efemere si de modul in care combinatiile de culori, texturi si forme pe care le facem ne ajuta sa ne cream o imagine complet unica in lume, si modul in care hainele pe care le alegem ne ajuta sa transmitem celor din jurul nostru informatii despre felul nostru de a fi.

Crescand am inceput sa primesc tot mai multe intrebari, deopotriva, de la prieteni si prietene, despre ce piese vestimentare sa isi achizitioneze, daca li se potrivesc sau cum sa le poarte.

Bianca Bojan, consultanta de imagine

Cum am inceput?

Imi amintesc momentul in care sora mea, total nemultumita si deznadajduita de garderoba si tinuta ei, si-a recapatat zambetul dupa ce eu i-am aratat cum sa innoade o curea in talie. Un gest simplu, dar care a ajutat o persoana sa se simta mult mai bine in pielea ei.

Ce a urmat?

Dupa ce am avut parte de un moment similar cu fostul partener, am hotarat sa ma inscriu la un curs de stilism vestimentar si sa imi creez o afacere de consultanta vestimentara astfel incat sa pot ajuta cat mai multe persoane sa isi recapate increderea in sine cu ajutorul hainelor pe care le poarta.

  • Simt estetic 100% 100%
  • Confort 75% 75%
  • Viziune 90% 90%
  • Cercetare 85% 85%

Acum stii despre mine. Spune-mi despre tine.

Unde ma gasesti?

Oradea

Contact

biancabojan90@gmail.com