Personal shopper

TE INVAT SA ECONOMISESTI TIMP SI BANI LA CUMPARATURI

Cu siguranta si tu ti-ai dorit, intr-un moment al vietii, o prietena iscusita care sa te insoteasca la cumparaturi. O prietena informata, care stie ce se poarta, care are rabdare, care nu se sfieste sa iti spuna atunci cand o piesa nu te avantajeaza si care te trage de maneca atunci cand vrei sa iti cumperi inca o pereche de blug skinny, pe langa celelalte zece pe care le ai deja in garderoba.

​Ei bine, un personal shopper exact asta este: noua ta cea mai buna prietena! Eu iti voi crea un profil stilistic (in functie de silueta, gusturile si stilul tau de viata) si in functie de bugetul tau voi alege piesele care ar trebui achizitionate.

​In calitate de personal shopper, eu studiez oferta magazinelor, compar preturi si materiale astfel incat atunci cand mergem impreuna la cumparaturi vom merge exact la tinta si vom economisi timp.

Poti apela la o sedinta de personal shopping pentru a-ti aduce in actualitate garderoba per total sau doar pentru a-ti achizitiona una sau mai multe piese pentru un moment deosebit (un nou loc de munca, balul de absolvire, petrecerea de Revelion sau inceputul anului universitar).

In mod ideal, in cazul unei consultante de imagine complete, personal shopping-ul trebuie realizat dupa studiul formei corpului si analiza garderobei.

Pret: 200 ron/ora

Se elibereaza bon fiscal.

​Durata: in funtie de cate piese se doresc a fi achizitionare. Minim 1 ora.

Serviciu disponibil pe baza de programare.