Consultanta de stil online

NOU

Un serviciu complex care se desfasoara live si online.

​Intr-o intalnire virtuala preliminara, vom discuta despre preferintele si stilul tau de viata si vei completa un chestionar pentru a afla ce tip de silueta ai.

​In urmatoarele doua discutii, iti vor prezenta ce te avantajeaza din punct de vedere al materialelor, croielilor, culorilor, iti vor oferi modele stilistice (persoane publice cu silueta asemanatoare cu a ta), te voi ajuta sa creezi tinute cu hainele pe care le ai deja in garderoba si vom intocmi o lista de cumparaturi.

​Iti voi oferi lectii de stil: de asortare a hainelor din punct de vedere al volumelor, culorilor si te voi invata cum sa iti organizezi garderoba si cum sa faci shopping inteligent (ia-ti adio de la haine cumparate si purtate doar o singura data!).

​Pe scurt, vei avea la dispozitia ta un stilist personal dispus sa iti raspunda la intrebari si care te va ajuta sa devii o persoana stilata, sofisticata, mandra de silueta ei, dar si bine organizata, totul la un click distanta!

Durata: in jur de 3 ore (impartite in mai multe discutii). Daca ai multe intrebari, nu e nicio problema, iti stau la dispozitie.

Pret: 300 ron.

Se elibereaza bon fiscal.