Organizarea garderobei

AI DULAPUL PLIN SI TOTUSI NU STII CUM SA TE IMBRACI?

Stiai ca, in general, o femeie poarta doar 20% din garderoba? Fara sa vrei, ajungi sa porti doar acele cateva piese preferate sau noile achizitii si sa uiti de o mare parte din garderoba ta. De aceea, orice femeie atenta la imaginea ei, are nevoie, din cand in cand, de cate un ”detox” al sifonierului.

​Eu iti voi analiza hainele si accesoriile din garderoba pentru sezonul in curs si apoi te voi ajuta sa iti eliberezi sifonierul de piesele uzate sau demodate, sa iti organizezi corect hainele astfel incat sa gasesti rapid piesa pe care o cauti si sa redescoperi potentialul pieselor pe care nu stii cum sau unde sa le porti sau de care pur si simplu ai uitat!

​Astfel garderoba ta va deveni cu pana la 80% mai utila! Vei stii unde si cand sa porti fiecare vesmant si vei economisi timp de fiecare data cand te vei imbraca.

​Mai mult, te voi ajuta sa crezi tinute pentru diverse ocazii cu piesele pe care le ai deja, astfel incat sa nu te mai trezesti niciodata in situatia nefericita cand simti ca ”nu am cu ce sa ma imbrac”. La sfarsit vei fotografia tinutele astfel incat sa ai mereu la indemana un portofoliu cu tinute care te avantajeaza. In acest mod vei scapa de momentele de panica inaintea unui eveniment cand nu stiii cu ce sa te imbraci si, pe scurt, viata ta va deveni un pic mai usoara.

​O sedinta de analiza a garderobei se desfasoara la tine acasa.

​Pret: 200 ron/ora.

Se elibereaza bon fiscal.

​Durata: direct proportionala cu garderoba clientului. Minim 2 ore.

Serviciu disponibil pe baza de programare.