Analiza siluetei

CROIELI, MATERIALE SI COMBINATII CARE SA TE PUNA IN VALOARE

Cu siguranta ai observat si tu acele femei care arata ravisant indiferent ca poarta un tricou alb si o pereche veche de blugi sau o rochie de designer. Care este secretul lor, al femeilor mereu stilate, indiferent de context si mai presus de haine?

​Secretul este ca poarta doar acele piese care le avantajeaza si care le fac sa se simta bine in pielea lor. Daca ti-as spune ca si tu poti sa inveti sa alegi acele croieli de jachete, accesorii, lungimi de pantaloni si asa mai departe care sa te faca sa pari mai supla, mai inalta si sa iti ascunda defectele? Acesta e scopul serviciul meu de analiza a formei corpului.

Intr-o astfel de sedinta vom face unele masuratori, vom discuta despre ce iti place si displace la tine, iar apoi te voi invata ce sa porti ca sa iti creezi (vizual) silueta pe care ti-o doresti! Iar daca arati extraordinar, te simti extraordinar! Nu numai ca iti vei imbunatati imaginea, dar iti vei si consolida increderea in tine, atat de importanta pentru succesul in viata!

Durata: o sedinta dureaza in jur de 2 ore. Dupa 48 de ore iti voi trimite o mapa personalizata cu materialele, croielile, lungimile, texturile si accesoriile care ti se potrivesc astfel incat sa iti fie la indemana ori de cate ori mergi la cumparaturi sau compui o tinuta.

​Pret: 350 RON.

Se elibereaza bon fiscal.

Serviciul este disponibil pe baza de programare.