Analiza cromatica

SCOATE-TI IN EVIDENTA OCHII, TENUL SI PARUL CU AJUTORUL NUANTELOR POTRIVITE

Ai observat si tu cu siguranta, cum unele culori te fac sa pari plina de viata, sa radiezi, in timp ce altele iti creeaza un aspect tern, obosit, imbatranit. Explicatia este simpla: cu totii apartinem unui ”anotimp”, unui tip si subtip cromatic, iar coloratia noastra naturala ”interactioneaza” cu nuantele pe care le purtam. Unele culori au vocatia de a se pune reciproc in valoare, in timp ce altele, combinate, creeaza un aspect mohorat, estompat.

Eu te voi ajuta sa descoperi care este culoarea ta personala, ”anotimpul” tau si carui subtip ii apartii (cald sau rece, inchis sau deschis) astfel incat, de acum inainte, sa folosesti culorile doar in avantajul tau.

Vom face impreuna testul de culoare si iti voi oferi paletarul personalizat pentru tipologia ta cromatica si te voi invata cum sa folosesti aceste nuante in vestimentatie, machiaj si accesorizare, asfel incat chipul tau sa para mai luminos, mai tanar, tenul mai sanatos, ochii mai mari si stralucitori, iar lookul tau per total sa fie imbunatatit.

​Invata sa stralucesti!

Durata: in jur de 45 de minute.

Pret: 300 ron.

Se elibereaza bon fiscal.

Serviciu disponibil pe baza de programare.