Stiai ca in proportie de 60-70% comunicarea dintre oamenii este non-verbala, adica noi transmitem mai multe informatii prin modul in care gesticulam, prin postura noastra, prin tonul si volumul vocii, dar si prin haine, decat transmitem prin cuvinte? Da, de aceea uneori o persoana iti displace pur si simplu, fara ca ea sa fi spus sau facut ceva gresit.

Mai mult, multiple studii arata ca dureaza doar cateva secunde, in jur de 7, pentru a ne face o prima impresie despre cineva! Da, este gresit sa judecam o persoana strict dupa aspectul, postura sau mimica sa si totusi acesta este modul in care functioneaza subconstientul nostru.

Putem considera prima impresie ca fiind un lucru superficial sau putem sa folosim decoperirile oamenilor de stiinta in favoarea noastra. Consider ca oricine poate sa invete sa creeze o prima impresie de impact, pozitiva si memorabila.

Aici intervine consultantul de imagine. Eu te voi invata cum sa folosesti culorile si hainele pentru a transmite celor din jurul tau exact mesajul pe care il doresti. Te pot ajuta sa arati mai tanara, mai profesionista, serioasa, mai eleganta si increzatoare. Eu te voi ajuta ca, prin tinuta pe care o porti, sa reflectezi la exterior ceea ce se gasest in interior. Te voi ajuta sa iti creezi exact imaginea pe care ti-o doresti.

Apelezi la un hairtstylist pentru coafura si culoarea parului tau, la o manichiurista pentru unghii si la cosmeticiana care sa se ocupe de sprancenele si tenul tau, asa ca de ce nu ai apela si la un consultant de imagine care sa se ocupe de tinutele tale? Investitia in imaginea ta iti va aduce complimentele cunoscutilor si a strainilor, dar si o incredere deosebita in persoana ta, lucru care iti va influenta in bine toate ariile vietii, de la relatiile personale la viata profesionala.

Te invit sa vizitezi sectiunea Servicii a siteului meu si sa aflii cum te pot ajuta chiar astazi sa devii cea mai buna varianta a ta!

Salvează

#consultantadeimagine #primaimpresie #cumsacreeziprimaimpresie #biancabojan #stilistpersonal #comunicarenonverbala