Dezvoltare personala
Energie feminina, feminitate, Yin Yang, spiritualitate

Ma bucur ca ai accesat si aceasta pagina!

Sunt pasionata de moda de cand ma stiu, insa, odata cu trecerea anilor, am inceput sa exploatez si alte domenii la fel de fascinante precum yoga, jocurile video, ezoterismul sau dezvoltarea personala (si lista continua). Initial, am tinut aceste preocupari doar pentru mine, dar mi-am dat seama ca intre toate exista o legatura, oricat de diferite ar fi in aparenta: toate au ca scop infrumusetarea, fie a corpului, sufletului, sau macar a serilor noastre (de carantina), astfel incat de curand am inceput sa creez continut si despre spiritualitate si psihologie practica.

Coco Chanel spune ca „eleganta exista atunci cand interiorul este la fel de frumos precum exteriorul” si astfel isi gasesc si celalate pasiuni ale mele locul pe website-ul meu dedicat stilului. Serviciile mele au rolul de a te ajuta sa iti pui in evidenta exteriorul, forma corpului, iar continutul pe care il creez pe Tiktok si Youtube tinteste emotiile si gandurile noastre, asa ca daca si tu esti pasionata de cultivarea unui interior frumos, te invit sa ma urmaresti acolo.

Acceseaza: Bianca Bojan pe Youtube si Bianca Bojan pe Tiktok

In viitorul apropiat imi doresc sa creez un serviciu, poate un curs ori ebook, care sa dezbata teme precum energia feminina, gestionarea sentimentelor negative sau, de ce nu, legea atractiei universale si practici spirituale moderne. Aici am nevoie de ajutorul tau si te incurajez sa imi trimiti un mesaj si sa imi spui: ce simti ca lipseste din viata ta pentru ca tu sa te simti mai implinita, mai frumoasa, linistita sau mai feminina? Cum crezi ca te-as putea ajuta?